The next step

Een voorwaartse kracht!
Als het tijd is voor vooruitgang. Als het tijd is om uit stagnatie te komen. Als je toe bent aan iets nieuws, kom dan in de heilige ruimte van deze retreat en laat je transformeren.

The next step

Een voorwaartse kracht

Verlang je naar verandering maar bots je steeds op dezelfde obstakels? Voelt het alsof je vastzit in oude gewoontes, en ben je klaar voor een frisse start, vernieuwing en groei?
Voel je dat het tijd is om een voorwaartse beweging te maken, maar lukt het je niet alleen?
Of snak je naar inzichten op je pad?

Dan is onze retreat ‘The next step’ er voor jou!
Op deze dag willen we een veilige bedding creëren om, gesteund door de groep, jouw pad te effenen zodat jouw volgende stap binnen handbereik komt.
We richten ons op de beweging naar iets nieuws.

Geboeid? Beluister onze podcast hier.

Hoe verloopt de dag?

– We starten in groep en leren elkaar en elkaars beweegredenen kennen. We plaatsen ook onze intentie(s) van de dag.

– Dan is het tijd om ‘in de ervaring’ te gaan. We reiken speelse en tegelijk diepgaande oefeningen en technieken aan die we samen verkennen.

– De zelf meegebrachte lunch, nuttigen we samen met een heerlijke soep die jullie wordt aangeboden. Bij mooi weer kunnen we in de tuin eten. In de tuin wacht ons nog een andere verrassing…

– Na de lunch keren we ons naar binnen met een theeceremonie met blauwe lotus.
Blauwe lotus is kalmerend, ontspannend en opent onze kruinchakra waarbij we ons openen voor ons innerlijk weten en voor nieuwe inzichten. 
We laten dit moment naadloos overgaan naar een krachtige helingcirkel met klankschalen, meditatieve zang en klank. Let the sound heal you!

– Samen met enkele handige tools om thuis je ervaring verder te verdiepen, gaan we gevoed en verruimd weer naar huis. 

Tree of life Manna

Praktisch:


Wanneer:
zaterdag 29 juni van 10u tot 17u
Waar: Manna, Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren
Bijdrage: 95 euro. Water, thee, kleine versnaperingen en soep inbegrepen
Inschrijving en betaling: via volgende link
Wat breng je mee?
– Lunch: breng zelf je lunchpakket mee. Soep wordt voorzien.
– Pen en papier
– Eventueel een knus dekentje of een meditatiekussen als je niet graag de ganse tijd op een stoel zit.

Tree of life Manna

Wat kan jou deze dag jouw brengen?


– Zelfinzicht:
Identificeer en krijg inzicht in de specifieke patronen die je belemmeren in je persoonlijke groei aan de hand van de theeceremonie met blauwe lotus en de krachtige helingcirkel.
– Verbinding: Maak verbinding met gelijkgestemden in een veilige en ondersteunende omgeving. Samen creëren we een krachtige energie die ons helpt te transformeren.
– Praktische Tools: Verken speelse en diepgaande oefeningen en technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven voor blijvende verandering.
– Een krachtige voorwaartse beweging in je leven!

Tree of life Manna

Wie zijn wij?


Celine De Meersman:

Wie is Celine voor mij?
Ik leerde Celine ‘toevallig’ kennen toen ik mijn praktijk aan het schilderen was en ze aanbelde. Celine kwam vragen of ze haar flyers voor de vrouwencirkel hier mocht leggen.
We raakten onmiddellijk aan de praat en voelden allebei ‘een klik’. Celine vertelde over hoe ze de overstap gemaakt had van werken in de psychiatrie naar een eigen praktijk en  over haar manier van werken met de biotensor en zo. Ik vulde daarbij aan met mijn eigen ervaring en vertelde over mijn volgend event ‘Whispering your truth’. Celine schreef zich dezelfde dag nog in.
Haar frisse, zuivere en doelgerichte energie is een mooie aanvulling op mijn eigen zijn. En zo besloten we om samen de één-dags-retreat ‘The next step’ vorm te geven.
Ons generatieverschil maakt onze samenwerking net extra boeiend en voegt een diepere laag van inzicht en diversiteit toe aan onze retreat.
Meer info op instagram

Veerle Wauters

Celine aan het woord:

Haar ontdekkingsreis naar persoonlijke heling leidde haar naar inspirerende opleidingen die haar pad hebben gevormd. Balans vond ze in kinesiologie, diepgang in haar werk met Pansori Living Sound en kracht in de yoga teaching training. In haar praktijk combineert ze verschillende holistische helingstechnieken, terwijl ze haar magische stem en een scala aan instrumenten gebruikt voor soundhealing. Als echte voelsmens stemt ze af op anderen, wat haar helingswerk intuïtief en diepgaand maakt.

Buiten haar praktijk om is ze gepassioneerd door het oude Egypte, dat haar diep verbindt met haar roots. In Griekenland is ze samen met haar man een retreat centrum aan het bouwen is: ‘Touch Infinity’. In haar vrije tijd laadt ze op met wandelen, fietsen, tafeltennis, yoga en meditatie.