een innerlijke reis
Kom in het hart van je eigen innerlijke tempel.

Tempel meditatie

Zondagavond 29/1 om 20u

Op zondagavond 29 januari 2023 organiseren wij voor de tweede keer een online tempel meditatie. Deze keer verbinden we ons met de grote Iten tempel in Amarna.

Tempels zijn bij uitstek de plaats waar je de weg gaat naar je essentie. Waar je je pijnen en je zwaartes laat transformeren en steeds meer afdaalt in je eigen kern.
Van de grote Itn tempel in Amarna zijn enkel nog resten over, maar de tempel is bereid zich terug aan ons te tonen en onze harten te verwarmen. 
Deze meditatie is in samenwerking met Younes Azzam, de gids waarmee ik ook de reizen naar Egypte begeleidt. De inleiding is in het Nederlands, de meditatie zelf in het Engels.

De meditatie is online. Na inschrijving ontvang je de link.
Vrije bijdrage: richtingbedrag tussen de 11 en de 22 euro.

 

Tempel meditatie

Zondagavond 26/2 om 20u

Op zondagavond 26 februari 2023 kan je deelnemen aan de tempel meditatie die ons leidt naar de Philae tempel te Aswan.

Tempels zijn bij uitstek de plaats waar je de gaat naar je essentie. Waar je je pijnen en je zwaartes laat transformeren en steeds meer afdaalt in je eigen kern.

De Isis temple midden in de Nijl is van mythische betekenis. De tempel is de essentie van alles wat Isis in zich draagt: bescherming, genezing, moeder, …
En, de tempel is ook een bedding waar de heilige eenheid van Isis en Osiris zich bevindt. Een troon van licht en eenheid in het hart van de Nijl. 
Verken de mysteries van Philae tempel via deze reis naar het hart van de tempel.

De meditatie is online. Na inschrijving ontvang je de link.
Vrije bijdrage: richtingbedrag tussen de 11 en de 22 euro.