Helende klanken

sounds of the soul
In een ruimte waar mag zijn wat is, zijn er klanken die heling brengen. In de chaos van wat in en rondom ons kan zijn, zijn er klanken die zachtheid onthullen. In een diep verlangen naar wie we ten diepste zijn, zijn er klanken die her-inner-ing brengen.
- Veerle

Klankconcert

Sounds of the soul: 10 februari Hoeve de Prijkels

Aandacht! Het concert kan niet doorgaan wegens ziekte.

Sounds of the soul wordt gezongen vanuit een diepe connectie met de bron.
Frequenties van puur licht, komen via de klank in resonantie met ons lichaam.
Ze geven bestemming aan de zoekende cellen.
Ze laten ons dieper zakken in ons lichaam en in wie we zijn;
Ze verstillen onze gedachten en centeren ons diep.

Waar: Hoeve De Prijkels, Venecoweg 17B3, Nazareth
Wanneer: vrijdagavond 10 februari 2023
Vrije bijdrage: richtbedrag tussen de 11 en 22 euro

Een klankinitiatie? Wat kan je verwachten?

We starten de avond in een cirkel. We maken als het ware ‘een heilige cirkel’, de veilige omgeving om onze reis te starten.
Nadien kan je kiezen of je de klanken tot je laat komen liggend of zittend.
Na een inleidend deel, is er de gelegenheid om elk individueel in het centrum te komen liggen. De klanken die dan komen zijn specifiek voor jou. Ze geven heling en ondersteunen je om open te bloeien als een bloem.
De klanken worden intuïtief gezongen vanuit het veld. Deze manier van zingen noemt: Pansori Living Sound, meer info vind je ‘hier’ of op de Pansori Living Sound website. Naast gezongen klanken worden ook enkele gongs en eenvoudige instrumenten bespeeld.

Wat kan het je brengen?

Zie het als een warm klankbad, een trilling die jou mee begeleid naar je diepste vertrouwde zelf.
Een rustmoment, een moment van inzicht en inspiratie. Een moment van her-innering. Een moment ook waar diepe heling kan plaatsvinden en waar je jezelf hervindt.

Getuigenissen:

Iemand getuigde: ‘Voor mij was het echt ’thuiskomen’ en een diep ‘herinneren.’
Iemand anders zei: ‘ik herinnerde me precies het moment net voor mijn incarnatie. Heel bijzonder.’
En nog: – ‘deze avond was voor mij heel bijzonder. Ik heb mijn vreugde terug gevonden. Die was ik kwijtgeraakt.’
– ‘Het klankconcert heeft heel wat bij me los gemaakt. Zo mooi! En zaterdag had ik ook een heel mooie ervaring. De zware energie in mijn buik was daarna opgelost. Ik ben dankbaar met mooie mensen zoals jullie in mijn leven.’

Voor mij persoonlijk: ‘ik word geleid en hoor de klanken die gezongen willen worden. Klanken die uit de dimensies naar ons afdalen. Vaak voelt het alsof de klanken steeds weer de verbinding leggen tussen het ‘Hogere’ en ons lichaamssysteem. Ik zie dit alsof de klanken zelf de weg naar ons systeem zoeken en een manier vinden om te integreren. Het is intens mooi.
Bij heling is het proces vaak omgekeerd. Eerst hoor ik de klanken meestal in het lichaamssysteem en worden letterlijk de pijn of de weerstand in het lichaam verklankt, om dan geleidelijk te evolueren naar klanken van vrijheid.’