Ancient wisdom by sound

sounds of the soul
In een ruimte waar mag zijn wat is, zijn er klanken die heling brengen. In de chaos van wat in en rondom ons kan zijn, zijn er klanken die zachtheid onthullen. In een diep verlangen naar wie we ten diepste zijn, zijn er klanken die her-inner-ing brengen.
- Veerle

Whispering your truth

a soundhealing journey in unlocked yoga studio Wetteren Zondag 3 maart van 19u tot 21u30

In een wereld vol met eisen en verwachtingen, is het soms moeilijk om je eigen pad te vinden en om dicht bij je eigen waarheid te komen. 
Toch leeft er in velen van ons een verlangen om ons hart te volgen en authentiek te leven naar wie we zijn. Maar, wat is dat voor jou, je eigen waarheid volgen? Authentiek zijn wie je bent? Stroomt dit of bots je ergens tegen aan?
Deze avond exploreren we thema ‘whispering your truth’.
We brengen een beweging teweeg die je zal helpen om je leven dichter bij je eigen unieke trilling te leven. Het is een avond met klank en soundhealing. De intuïtief gezongen klanken brengen je diep met jezelf in contact, raken aan wat vast zit en openen de weg naar je hart.

Hoe verloopt de avond?
We beginnen de avond in een cirkel en verbinden ons met onszelf, met elkaar en met het thema. We luisteren naar ieders verlangen. Welk transformatieproces ligt er nu voor je klaar? Wat heb jij nodig om jouw waarheid te leven? We brengen onze noden en verlangens in ‘het veld’, het veld van heling, het veld dat ruimte brengt en de kans tot vernieuwing. Nadien begeleiden gezongen klanken en enkele gongs en klankschalen je op een natuurlijke manier dieper naar binnen. De klanken resoneren, de klanken doen herinneren, de klanken bevrijden…
Na het klank gedeelte dat we liggend of zittend tot ons laten komen, sluiten we de avond af in de cirkel. 

Praktisch:

Waar: Unlocked Studio Wetteren, Moerstraat
Wanneer: 3 maart 2024 van 19u tot 21u30
Prijs: 50 euro
Water, thee en wat kleine versnaperingen zitten inbegrepen in de prijs.

Inschrijven en betaling via Unlocked Studio

Getuigenissen:

Iemand getuigde: ‘Voor mij was het echt ’thuiskomen’ en een diep ‘herinneren.’
Iemand anders zei: ‘ik herinnerde me precies het moment net voor mijn incarnatie. Heel bijzonder.’
En nog: – ‘deze avond was voor mij heel bijzonder. Ik heb mijn vreugde terug gevonden. Die was ik kwijtgeraakt.’

– ‘Het klankconcert heeft heel wat bij me los gemaakt. Zo mooi! En zaterdag had ik ook een heel mooie ervaring. De zware energie in mijn buik was daarna opgelost. Ik ben dankbaar met mooie mensen zoals jullie in mijn leven.’

Deze klanken zijn niet van deze wereld. Ze laten me steeds weer in een diepe expansie gaan en geven me toegang tot de dimensies beyond.