Leven vanuit wie jij bent

Rust binnenin

Leeft in jou het verlangen om echt thuis te komen?
Vraag je je in de rollercoster van het bestaan soms af: en ik, wie ben ik?
Er is zoveel te ‘doen’ en als je dan even willen verstillen dan blijven je gedachten komen. Je emmer is vol en het is tijd om hem eens leeg te maken. 

Het is mijn passie om jou naar die plaats in jezelf te brengen, waar je rust vindt, waar hemel en aarde raken, waar je terug tot jezelf komt, waar inspiratie wacht en draagkracht om je dagdagelijkse taken vanuit wie je bent te leven.

Dit is de rode draad die in elk van mijn aanbod terug komt, zei het in een individueel traject, de klankinitiatiesyoga of onze Egyptereizen.

Je wil iets nieuws, maar hoe? Je voelt dat oude patronen, kwetsuren, blokkades je tegenhouden en je geraakt er zelf niet uit? De missie van Manna is om jou door de pijnen heen te helpen, en de weg te effenen voor jouw unieke levenspad.

Allergie beperkt jouw levenskwaliteit en je wil hier op een alternatieve manier een oplossing voor? Er bestaan manieren om jouw allergie te elimineren en de waarneming die je zenuwstelsel heeft ten opzichte van bepaalde stoffen te veranderen. Op het moment dat we je zenuwstelsel kunnen resetten, wordt de hele kettingreactie van allergie niet meer in gang gezet en kan jij jouw lievelingskat weer strelen of genieten van de aardbei waar je allergisch aan was.

– Yoga en klank: Yoga oefeningen maken ons lichaam sterk en soepel. De klank brengt ons een diepere verbinding met ons lichaam en met ons zelf. De combinatie is verfrissend en geeft op het einde diepe ontspanning.
Zaterdag 28 mei, 11 juni en 25 juni 
van 9u30 tot 10u30

– Pansori en de zachtheid van het bestaan:
Meditatief klankconcert te Schilde
23 juni 2022 om 19u30

Vernieuwing van binnen uit

Leven vanuit wie je bent

We leven ons leven allemaal vanuit de bagage die we meegekregen hebben. Deze bagage geeft ons onze vreugdes en ze is ook de basis van onze frustraties, onze remmingen en de meeste van onze stresspatronen.

Vanuit mijn gave om diep in jouw binnenwereld in te voelen, en als het ware te communiceren met je innerlijke pijn, kom ik in contact met wat er zich in jouw systeem genesteld heeft aan blokkerende emoties en verdichtingen.
Het is in dit contact, dat jouw ziel diepe pijnen kan loslaten, en de weg van vernieuwing kan instappen. 
Tegelijkertijd bekijken we samen wat dit in jouw dagelijkse leven concreet betekent. Alle bijkomende methoden die ik gedurende mijn 13 jaar ervaring integreerde, helpen om wat je aan zieleheling ontving ook te converteren naar je concrete dagdagelijkse leven.
Enkele van deze methoden zijn:

Toen mijn zoon allergisch bleek, ben ik bij Naet allergie-eliminatie terecht gekomen. Dit was de start van mijn praktijk in 2009.
Naast allergie, begon ik hoe langer hoe meer ook stress releave en trauma healing te doen, vooral met kinesiologie.
Toen ik in 2018 de opleiding Pansori volgde, kreeg ik geleidelijk aan de gave diep te kunnen invoelen in iemands innerlijke leven. 

 Of je nu voor een individueel traject kiest, naar één van mijn klankinitiaties komt, hier een yoga sessie volgt of mee naar Egypte reist, steeds zal je éénzelfde accent terugvinden: rust vinden, weer tot jezelf komen en van hieruit weer de kracht vinden om  vernieuwd je pad weer verder te gaan.