Wat klanten ervaarden

Getuigenissen

With ❤️

“Het is echt zo fijn om door Veerle begeleid te worden!
Ik ben al sinds mijn 7e allergisch aan alles van (gras, boom)pollen. En eerlijk waar, op één sessie bij Veerle ben ik er zo goed als vanaf!
Fenomenaal!
Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor!!
Ik had enorme behoefte om te begrijpen waar ik dan effectief allergisch aan was vanuit een body-mind connectie, en daar zijn we samen op uitgekomen terwijl ikzelf al jaren naar die antwoorden zocht!

Ik ben echt zo zo dankbaar!
Het is fantastisch om niet steeds zakdoeken bij de hand te moeten hebben, en om echt diep in mezelf te voelen hoe dat stukje geheeld is.
Veerle stemt haar sessies altijd af op wat je zelf aanbrengt, en durft dan haar intuïtie voor 200% te volgen, ik vind dat heerlijk! Nadien ben ik nog enkele keren geweest om op de diepere lagen verder te werken, en ook daar wist ze me altijd in mijn kern te raken.
Enkele diepere negatieve overtuigingen (zoals dat ik altijd hard moe(s)t werken om iets te kunnen bereiken), kan zij op een emotionele laag helen.
Dankbaar, enthousiast, bevrijdend zijn echt de kernwoorden waarmee ik deze sessies aan iedereen zou aanraden!!

Mijn diepe dankjewel aan jou lieve Veerle, jouw werk is fantastisch!”

L.I. Coach

Allergie eliminatie en zoveel meer

Om mijn migraine-aanvallen met aura onder controle te krijgen was ik op mijn 30e begonnen met een eliminatie-dieet om te weten te komen welke voedingsstoffen me parten speelden. Ik had dan wel geen aanvallen of hoofdpijn meer maar de lijst met de te vermijden producten (gluten, eieren, melk, kruiden, sauzen, en uiteindelijk zout) werd steeds langer. Dat was niet houdbaar. Je raakt sociaal geïsoleerd. Ik was op weg naar Cvs. Al snel werd duidelijk dat mijn zoontje er ook last van had. Zo een leven wou ik zeker niet voor hem en zo vond ik Manna.
Geleidelijk aan heeft Veerle ons geholpen om bepaalde voedingsstoffen opnieuw succesvol te introduceren. Dat was een verademing.
In de 4 jaar dat ik regematig bij Veerle kom, heeft ze niet enkel op die intoleranties gewerkt maar ook bijvoorbeeld ook op andere omgevingsfactoren (bijv schimmel, sigarettenrook, deodorant) gewerkt.
Maar ook naar persoonlijke groei toe biedt Veerle een enorme hulp. Onbewust sleep je soms onverwerke trauma’s jaren mee of zijn er patronen die niet meer nodig zijn en die je blokkeren. Zij spoort ze op en zoekt een manier om die te doorbreken. Veerle heeft me ook geholpen om meer balans te vinden in mijn relaties met anderen.
Manna is mijn eerste en laatste hulplijn.
A.C. Accountant

Al na de eerste keer kreeg ik opnieuw meer energie en steeg mijn bloeddruk!

Vol goede moed ging ik naar de huisdokter met de volgende klachten: moe, traag, hoofdpijn, bijna geen energie, me verder slepend om iets te kunnen doen. De dokter liet mijn bloed trekken en de uitslag was prima! Doordat mijn bloeddruk wat te laag was, schreef hij me daarvoor een pilletje voor! Het was een ontgoocheling, want mijn klachten bleven.

Mijn yoga leerkracht verwees me door naar iemand die meer naar de basis gaat, die de onderliggende factoren eens grondig aanpakt en zich niet enkel baseert op de goede bloeduitslag.

Tijdens mijn 1ste sessie testte Veerle mijn allergieën en verzekerde me dat er aan allergie iets te doen is. Omdat ik vooral op vette dingen reageer, werkte Veerle op de galblaas en op mijn relatie met eten en koken.
Dit gaf me een heel bevrijdend gevoel want er was iets aan te doen!
Al na de 1ste keer kreeg ik opnieuw meer energie en steeg mijn bloeddruk.
Het is merkwaardig hoe als je aan je allergie werkt, je ook je diepere emotionele patronen tegenkomt, en hoe die ook ontladen kunnen worden.

Toen ik naar de 3de sessie kwam, voelde ik me erg gespannen doordat onze zoon, na maanden werken, zijn thesis toch niet op tijd ging afkrijgen. Dit veroorzaakte in mij een enorme druk en spanning. Deze sessie wijdden we integraal aan het harmoniseren van deze gevoelens. Wat was ik blij dat we dit gedaan hebben. Verschillende aspecten kwamen hierin aan bod. Mijn woede in daadkracht omzetten en de lading van de irritatie neutraliseren. We werkten enerzijds  in de richting dat ik hem maximaal kan ondersteunen, zonder zelf onder druk te komen en anderzijds keken we naar ‘hoe blijf ik stabiel als het toch niet lukt’. Hierin stelde Veerle voor: het is belangrijk voor mij om in mijn kracht te blijven staan. Hiervoor vroeg Veerle me om zelf te zingen, te neuriën: een hele uitdaging voor mij! Op het einde van de sessie voelde ik me opgelucht, lichter maar ook sterker.

Ik ben Veerle zo dankbaar voor haar bevrijdende en genezende sessies, werkend vanuit mijn diepere lagen!

Moed en durf ontvangen

Terug een lach op uw gezicht!
Net terug een sessie bij Veerle gehad. Ik mocht vandaag moed en durf ontvangen, om iets aan pakken.
Dat krijg ik hier altijd: we laten iets los en je krijgt er iets moois voor in de plaats. Hier vinden we rust en evenwicht en balans.
Ik zeg ‘we’, omdat ik het voel als alle lagen van mijn zijn, zijnde zowel mijn lichaam als mijn geest.
Het is of je hier terug op het/jouw juiste spoor gezet wordt. Hup en we verplaatsen je terug
En ook. Hier is er altijd veiligheid. Hier is het altijd veilig om het allemaal toe te laten en los te laten. Zowel 1 op 1, als in de Inner Circle als in de workshops. Je voelt je aanvaard. Hier mag je zijn wie je bent en je bent altijd welkom.
V.J. Leerkracht

Massage en zoveel meer

Massage, alleen al daarvoor zou je bij Veerle gaan!
Een massage bij Veerle is toch nog iets anders dan een massage bij de schoonheidsspecialiste…
De schoonheidsspecialiste masseert. Hier voel je echt alle spanning uit je lichaam afvloeien.
Je voelt het tot in de toppen van je tenen. Je voelt dat alles in je lichaam aaneen hangt, dat er een samenhang is.
Alleen al daarvoor zou je naar Veerle gaan.
Meestal beginnen we de sessie met een gesprek.
Voor mij persoonlijk is dit ook heel belangrijk.
Door het vertellen voel ik een vorm van verwerking gebeuren.
Ik kan hier dingen bespreken die ik niet zomaar aan iedereen kan en wil vertellen.
Dit in combinatie met massage en andere skills die Veerle heeft, maakt dat ik naar elke sessie uitkijk en telkens weer verfrist de deur uit ga!

K.W. Kok