Mannahuis

Fysieke klachten

Als het 'voor de hand liggende' niet helpt.

Fysieke klachten, daar ga je mee naar de dokter, en dat is de beste reflex!

Maar wat als de dokter geen antwoord heeft?

  • Je verstuikt je voet en na de normale genezingstijd blijft de pijn
  • Voor de hoofdpijn die je hebt wordt er niet direct een oorzaak gevonden
  • Die diarree, hoe geraak ik daar nog vanaf?
  • Je menstruatie is erg pijnlijk of je hebt heftige opvliegers
  • Altijd moe, geen energie en je sleept je voort
Soms zet stress of trauma zich vast op jouw zwakste plaats. 
Als we deze stress kunnen verlichten, bereiken we heel vaak goeie resultaten bij ‘onverklaarbare’ fysieke klachten.
Tree of life Manna

voor wie?

Zit jij met onverklaarbare fysieke klachten? 
Duren je klachten veel langer dan wat normaal verwacht werd?
Of zijn ze heftiger dan ‘normaal’?
Dan kan het zijn dat bepaalde stressoren zich op jouw fysieke kwaal hebben geankerd. 
Als we deze stressoren gericht kunnen verzachten, dan hebben we heel vaak goeie resultaten om ook jouw fysieke klacht te verbeteren.

Tree of life Manna

Hoe werkt het?

Via kinesiologie kunnen we uittesten wat er mogelijks speelt onder de fysieke klacht. Nadien gaat het er om, om ontspanning te brengen in  opgekropte of verharde delen in jezelf zodat ze zachtheid ervaring en er terug beweeglijkheid en stroming kan komen. Vanaf dat moment kan de zelfhelende kracht van het lichaam terug zijn werk doen.
Deze stroming en beweeglijkheid brengen we via verschillende methoden. Dat kan via drukpuntmassage, via mijn eigen energetische methode, of via mijn stem die ik gebruik als genezend instument. Ook werk ik met NES health, een biofeedback systeem dat ons veel informatie kan geven over wat er speelt en tevens werkt met druppels.

Tree of life Manna

Wat kan jou dit brengen aan de hand van enkele voorbeelden?

Vol goede moed ging ik naar de huisdokter met de volgende klachten: moe, traag, hoofdpijn, bijna geen energie, me verder slepend om iets te kunnen doen. De dokter liet mijn bloed trekken en de uitslag was prima! Doordat mijn bloeddruk wat te laag was, schreef hij me daarvoor een pilletje voor! Het was een ontgoocheling, want mijn klachten bleven. Al na de 1ste keer bij Veerle kreeg ik opnieuw meer energie en steeg mijn bloeddruk. Lees de volledige getuigenis

– Een vrouw van rond de 40 komt bij mij met constante hoofdpijn. Ze heeft meerdere andere fysieke klachten, waarbij veel verkoudheden die zich vastzetten op het oor en tevens zware hoest veroorzaken. We werken op een aantal allergieën, ook op auto-immuniteit. Na drie sessies is de hoofdpijn verwaarloosbaar. Daar waar dafalgan en zelfs zwaardere pijnstillers geen baat hadden, zijn er nu geen pijnstillers meer nodig!

– Een jong meisje van 14 jaar kampt al maanden met zware misselijkheid. Vaak moet ze thuisblijven van school. Ze is in de puberteit en heeft geen gemakkelijke tijd. Daarom gaat ze naar een psycholoog, maar de misselijkheid blijft. Bijna ‘toevallig’ ontdekken we, dat ze na haar covid vaccin ook sterk met misselijkheid reageerde. Dus harmoniseerden we de stress op dit vaccin. Na drie sessies was de misselijkheid die al enkele maanden duurde, en vele zorgen met zich meegebracht had, verdwenen!

Tree of life Manna

Praktisch

Ik werk graag met sessies van 3. 
De prijs voor 3 sessie is 240 euro.
Wil je liever een eerste sessie gewoon proberen, dan kost een losse sessie 85 euro. 

Wil je eerst jouw situatie bespreken en mijn werkwijze beter leren kennen, dan plannen we een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in.