Ken jezelf

Vorige week vroeg iemand op facebook: Hoe goed ken jij jezelf ?Leef je je volledige potentieel? Had je hier hulp voor nodig? Gebruikte je hiervoor een tool? Zo ja, de welke? Wie wil je hierover iets delen met ons?

Ik formuleerde hetvolgende:
Ken jezelf. Hoeveel is daar al niet over geschreven? Hoeveel heb ik daar al niet rond gewerkt met mezelf? Obstakels wegwerken. Werken naar flow. Voor mezelf en voor anderen in mijn praktijk.

Nu merk ik dat mijn missie en mijn passie lichtjes verschuift. En dit in de richting van: ‘Ken Mezelf’. Ik schrijf dat nu bewust met een hoofdletter omdat ik het over mijn ziele-aspect heb.
Mijn ziel herkennen, wie ik ten diepste ben. Wat ik heb meegebracht en wat ik weer meeneem als ik mijn aardse woonplaats inruil voor de hemelse. Als ik in contact ben met mijn diepe bezieling, dan voel ik me gevoed, in flow en geworteld.
Ik merk in mijn praktijk die diepere ziele-aspecten meer en meer naar voor komen.
Ons zielestuk, dat komt mee naar de aarde, maar ook daar kunnen zich onopgeloste trauma’s en blessures in bevinden. Als iets jou triggert, kan dit dus al heel oud zijn.
Ik merk dat mijn helingsmethoden steeds dieper in onze ziele-trauma’s opheldering brengen en dat is heel fijn.