Veerle Wauters

Hoe het allemaal begon:

Misschien omdat ik nog jong was als mijn moeder stierf?
Wat doe je als puber als je je moeder verliest? Het leven gewoon laten doorgaan… Alsof dat kan…
En zo kwam ik jaren later in een situatie van burn out ‘avant la lettre’.
Geen energie. Werken en rusten. Dat was alles wat nog kon. 
Ik begon de zoektocht naar mijn eigen heling, mijn eigen trauma en de zaken waar ik in vast zat. Het helen van oude trauma’s was belangrijk in het proces om mijn energie terug te vinden. Alsof er eerst balast uit moest, voor mijn energie terug kon stromen.
Toen mijn zoon allergisch bleek, begon ik opleiding te volgen in allergie-eliminatie. Dat was uiteindelijk het beginpunt van een praktijk.

De opleidingen die ik volgde en die me mee vormden:

 • Pansori Living Sound bij Yvonne de Bruijn en Esther.
  Het is dankzij Pansori dat ik leerde diep in te voelen. Bij Pansori leer je luisteren naar de klanken die gezongen willen worden. Dit kan je op vele andere domeinen toepassen. ‘Luisteren naar wat  geheeld wil worden’. ‘Luisteren naar welke heelmethode’.

   

 • Yoga teaching training 200 uur: ashtanga yoga, Brussels yoga loft.
  In yoga leerde ik hoe oefeningen mijn lichaam versterken en hoe yoga een perfecte balans weet te bieden tussen inspanning en ontspanning.

   

 • diverse kinesiologie opleidingen – met dank aan Helena Depuis
  Het is met name de kinesiologie die mij enorm geholpen heeft om door een aantal moeilijke zaken in mijn leven door te komen.

   

 • diverse opleidingen massage, waaronder Shiatsu met Eric Desmadryl en Zweedse massage.
  Massage verrast me steeds hoe diep het kan gaan zonder maar één enkel woord.

   

 • Naet basis en vervolg opleidingen en Total Reset updates met Jolande Bakker en Karin Terwey om allergieën te elimineren. Naet is waar mijn ganse praktijk mee begon. En ook al speelt allergie-eliminatie niet meer de hoofdrol, toch ben ik deze techniek ontzettend dankbaar en sta nog steeds versteld van de resultaten.

   

 • Nes Health diverse opleidingen bij Peter Paulissen. NES health geeft op een gemakkelijke manier een enorme ondersteuning op zowel fysiek als emotioneel gebied.

   

 • NMT – Neuro Modulation Technique met Dr Feinberg. In NMT sta je verwonderd hoe we geconnecteerd zijn met de blauwdruk waar alle correcte informatie is opgeslagen, en hoe je het lichaam terug in contact brengt met deze blauwdruk.

Mijn passies zijn:

 • Het oude Egypte.
  Het oude Egypte heeft me diep in contact gebracht met mijn eigen roots. In Egypte is de sluier tussen hemel en aarde precies heel dun en mag ik steeds ervaren hoe ik meer ben dan alleen huisje, boompje, beestje.

 • Griekenland.
  In Griekenland gaan wij een nieuw project creeëren: Touch Infinity! Het is een centrum voor herbronning en vorming. Een yoga en meditatiecentrum. Je kan alvast een kijkje nemen op: www.touchinfintiy-Lefkada.com.
  Het leven dicht bij de natuur brengt me rust en opent mijn mind.

 • Wandelen en fietsen. Wandelen en fietsen geeft ons weekend kleur en ontspanning.

 • Tafeltennis. Tafeltennis geeft een beetje passie en uitdaging!

 • En natuurlijk yoga. Als kersvers yoga teacher hoort yoga zeker bij het lijstje. Stretchen en versterken. En… tot rust komen.