Mijn naam is Veerle Wauters. Ik ben geboren in 1967, gehuwd en moeder van 2 kinderen. Ik studeerde sociale verpleegkunde en werkte vooral in de gehandicaptensector en in een CLB.

Vanaf einde mijn twintiger jaren kampte ik met veel vermoeidheid. Werken lukte nog net, maar alle energie ging hierin op. Sinds 2003 ben ik begonnen met cursussen, studie en transformerend werk aan mezelf. Mijn energieniveau nam stapsgewijs toe. 
Ik volgde een tweejarige opleiding shiatsu-massage. Dit gaf me een rijk basisinzicht in de Chinese geneeskunde. Later verdiepte ik me in kinesiologie, vooral in de Touch for Health, Wellness en Edu-K kinesiologie.

N.a.v. allergieën bij mijn kinderen, volgde ik in 2008 de Naet-opleiding. Dit leidde begin 2009 tot de start van mijn eigen praktijk Manna.

De zoektocht naar een ruimer aanbod bracht me bij opleidingen in Neuro Modulatie Techniek, aanvullende massagetechnieken en bij het NES Health concept.
Momenteel volg ik de Pansori living sound opleiding, een tweejarige opleiding die de stem als genezend instrument naar voor brengt.

Sinds 2017 zijn de individuele consulten aangevuld met het geven van workshops en lezingen. 
In maart  2019 zal ik voor het eerst een reis naar Egypte begeleiden.

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -