Ervaringen

Enkele mensen schreven hun ervaringen reeds op.
Uit respect voor de privacy zijn hun namen uiteraard veranderd.

Jan
Wij zijn gaan aankloppen bij Veerle voor onze zoon Jan van 11 jaar. Sinds zijn geboorte is (of liever was) hij allergisch voor melk. Niet alleen de pure melk, maar ook alle afgeleide vormen zoals boter, room. Na een vijftal sessies is het resultaat spectaculair.

Lees meer >>

An
Lang geleden kocht ik een kaartje met de tekst: 'No road is long, with good company'. Een zin die heel toepasselijk is, sinds ik Veerle leren kennen heb.

Katrien
De eerste sessie vond ik vrij spannend, zeker omdat Veerle voorstelde om de behandeling te starten bij de voedingselementen, terwijl ik naar mijn weten helemaal niet aan voeding allergisch was.  Met wat ongeloof bij mij begonnen we dus aan de behandeling voor calcium (koemelk).

Lees meer >>

Jaffy
Graag wil ik je bedanken , je hebt mij mijn leven teruggegeven eigenlijk zelfs een nieuw leven, een nieuw begin.. Daar ben ik je zo dankbaar voor!! Ik las op een site op internet over de alternatieve geneeswijze NAET, ik las een getuigenis en dat verhaal klonk me zo bekend dat ik dacht: “ik ga dit ook proberen”.

Lees meer >>

Dorien
Ik ben met Naet begonnen omdat heel mijn immuunsysteem niet meer functioneerde.
Ik had enorm veel uitslag en jeuk op mijn handen en armen en had jaren daarvoor een burn-out gehad die niet helemaal weg was. Onderliggend was ik ontzettend moe en moest me vooruit slepen.

Luz
Lieve Luz, je bent mijn eerste kindje waarop ik werkte en dan nog voor exzema. Een niet zo gemakkelijk probleem onder de collega's. Je mama vertelt...

Lees meer >>

Régine
Misschien zien we elkaar later wel nog terug, want ik was héél tevreden over je manier van werken. Ook al gaf het niet altijd het verwachte resultaat, uiteindelijk wil ik van CVS volledig genezen en van alle bijkomende nadelen.

Lees meer >>

Tineke
Ik dank je vanuit mijn hart om me weer in contact te brengen met de aspecten in mezelf waar ik van afgesneden was. 

Lees meer >>

 

 

 

 

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -