Het is niet omdat je nu allergisch bent, dat je steeds allergisch moet blijven. Dat is de revolutionaire ontdekking van Naet en andere allergie-eliminatie technieken!

Allergie eliminatie  is geleidelijk aan het hart van de praktijk geworden. 
Naet, en nu voor Europa Total Reset, is de absolute topper van de allergie eliminatie en daarom hier de Naet visie rond allergieën en intoleranties: 

Een allergische reactie wordt ingegeven door onze hersenen omdat ze bepaalde stoffen als een bedreiging ervaren. In de meeste gevallen gaat het echter om onschuldige stoffen zoals een ei, tarwe, melk, huisstofmijt…

Dr. Nambudripad, de grondlegster van de Naet methode, heeft ontdekt dat bijsturing van het zenuwstelsel mogelijk is en dat we hierdoor de ganse kettingreactie van allergie te niet doen! Het lichaam zal zijn verkeerde waarneming van het allergeen herzien en het niet meer als bedreigend aanschouwen.

Wat is een allergie?

Een allergie is een abnormale reactie van het lichaam op bepaalde stoffen die op zichzelf onschadelijk zijn. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Bij Naet wordt elke reactie van afstoting van een allergeen benaderd als allergie, dus ook een overgevoeligheid of een intolerantie. Nu blijkt dat een mens op zowat alles onder de zon overgevoelig kan reageren: voedingsstoffen, omgevingsfactoren (zoals bv. pollen, straling,…), mensen, eigen organen, zelfs op de zon zelf. Het lichaam ziet een stof als ‘vreemd’ en als ‘gevaar’ en wil zich hiertegen verdedigen. Spijtig genoeg verbruikt het in deze verdedigingsreactie zijn eigen energie. Dit leidt ertoe dat het lichaam verzwakt en maar matig functioneert. Allerlei symptomen steken de kop op.

Wat is Naet?

Naet (Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques) is een methode om allergieën te elimineren. Dit wil zeggen dat Naet de allergische reactie effectief neutraliseert. De methode steunt op een ruime kennis van de Chinese geneeskunde, Westerse geneeskunde, kinesiologie, chiropraxie en de voedingsleer.
Het is een zachte techniek die bestaat uit het uitoefenen van acupressuur (druk) op specifiek punten op de rug en een tiental acupunctuurpunten op het lichaam terwijl je een staal van het allergeen in de hand hebt. Naet is ontwikkelt door dr. Nambudripad, die zelf sinds haar geboorte ernstige gezondheidsproblemen had vanwege vele allergieën en intoleranties. Naet kan veilig worden toegepast op baby's, zwangere vrouwen, ouderen...

Meestal is er na de sessie van een bepaald allergeen een vermijdingstijd van 25u noodzakelijk. (voor kinderen meestal korter). Dit heeft te maken met het circuleren van energie in de meridianen. De energie heeft 24u nodig om alle meridianen te doorlopen. De boodschap van ‘acceptatie van het allergeen’ wordt op die manier aan alle organen doorgegeven.

Bij Naet wordt allergeen per allergeen aangepakt. Soms is het mogelijk verschillende allergenen te combineren. In de meeste gevallen is één sessie voldoende om een allergeen te elimineren.

Als je Naet op de letter volgt, moet er een bepaalde volgorde van allergenen gevolgd worden. Samen kunnen we bekijken of we via het stricte Naet protocol werken of we hierbij afwijken en nog andere invalshoeken bijnemem.

Naet en emotie.

Net zoals ziekten ons gevoel van welbevinden sterk kunnen beïnvloeden, zo kunnen ook emoties of traumatische ervaringen onze fysieke gezondheid blokkeren. Reeds bij het ophalen van een herinnering kan je last krijgen van hartkloppingen, een brok in de keel, buikpijn… Je lichaam en geest gaan deze emotie liever uit de weg. Ze wordt als ‘te omvangrijke en gevaarlijk’ gezien. De energie in de meridianen stagneert en beïnvloedt het functioneren van de organen.

Het is vaak belangrijk om ook op dit terrein stappen te zetten. Bij Naet gebeurt dit op identieke wijze als de gewone allergiebenadering. I.p.v. met een allergeen wordt er gewerkt met de emotie. Het lichaam voelt tijdens de rug stimulatie zijn energie weer stromen ook al denkt hij aan de pijnlijke gebeurtenis. Zo leert het, dat het sterk genoeg is en niet meer overgevoelig dient te reageren. De emotie dient niet meer te worden ontweken en de genezing kan beginnen.

Naet en zware allergieën - anaphylactie. (STEEDS MELDEN!!)

De kinderschoenen van Naet zijn voorbij. In Amerika wordt elke klant standaard getest op 50 IgE waarden en bijkomende IgG testen.
Bij mensen met zware allergieën is een allergeen niet zo maar op 1 sessie geklaard. Het vraagt tijd en zorg.
Voor anaphylactie is er een speciaal protocol. Er wordt steeds met een tussenpersoon gewerkt. Enkel al de vial met het allergeen vasthouden, zou al een reactie kunnen uitlokken.
Eerst worden de basisstoffen genomen en het zware allergeen wordt nadien genomen.
De eerste goal hier is niet onmiddellijk: 'alles terug kunnen eten'. De eerste goal is de hevigste reacties kunnen temperen en de allergie 1 à 2 klassen lager krijgen. 
Bij mensen met anaphylactie wordt het protocol steeds strict gevolgd!

Naet en autisme 

Naet heeft verschillende studies uitgevoerd met voedingsgerelateerd autisme en adhd en heeft hierbij zeer goede resultaten.
Ook hier kan je stellen dat het een langere weg is. Naast voedingsmiddelen wordt er ook gekeken omgevingsfactoren, vaccins en zelfs naar lichaamseigen reacties op neurotransmitters, delen van het brein etc.

Interssante link: https://www.youtube.com/watch?v=3VAFztP7mKE, https://www.youtube.com/watch?v=X_r0MiuCq2U
Nieuwe grotere studies zijn momenteel gaande.

 

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -